Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо форму для випічки однією столовою ложкою вершкового масла, посипаємо двома столовими ложками манної крупи.
2. В окремій мисці змішуємо півстакана манної крупи х половиною стакана крохмалю.
3. Відділяємо жовтки від білків.
4. Збиваємо жовтки з третиною цукру, потім збиваємо білки з рештою цукру в міцну піну. Щоб перевірити готовність білків, переверніть посудину з піною, вона не повинна не витікати.
5. Додаємо жовтки до білків, акуратно перемішуємо.
6. Потім додаємо манну крупу з крохмалем, перемішуємо усе до однорідної маси, викладаємо у форму та ставимо у розігріту духовку на 30 хвилин. (Під час випікання перші 20 хвилин не можна відкривати духовку).
7. Перевіряємо зубочисткою наш бісквітний кекс, якщо до зубочистки не прилипає тісто, то наш кекс готовий.
8. Прикрашаємо цукровою пудрою.