Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У просторій мисці змішати коксову стружку з борошном.
У каструльку з товстим дном помістити глюкозу, масло, цукор і яйця, поставити на повільний вогонь і постійно помішуючи віночком, добре нагріти (45 ° C).
Зняти з вогню, дати трохи охолонути і швидко змішати з кокосово-борошняною сумішшю.
Вологими руками сформувати кульки і помістити їх на деко, застелене пекарським папером (краще змастити її олією) на відстані один від одного.
Притиснути кульку долонею і за допомогою чайної ложки сформувати зразок квіточки.
Помістити в центр вишню і злегка втиснути її в тісто.
Випікати в прогрітій до 180 ° C духовці 20-25 хв. до золотистого кольору. Орієнтуйтеся на вашу духовку!