Бабусині страви: Кокосове печиво "Індокарідо"

Бабусині страви:  Кокосове печиво "Індокарідо"

Інгредієнти:

  • 400 гр. кокосової стружки
  • 30 гр. борошн
  • 50 гр. вершкового масла
  • 1,5 ст.л. глюкози (кулінарної!) можна замінити медом або кленовим сиропом
  • 4 яйця (злегка збити віночком)
  • 1 і 1/3 склянки (200 мл.) цукру
  • глазурована вишня (як для коктейлю)

  • Спосіб приготування:

    У просторій мисці змішати коксову стружку з борошном.
    У каструльку з товстим дном помістити глюкозу, масло, цукор і яйця, поставити на повільний вогонь і постійно помішуючи віночком, добре нагріти (45 ° C).

    Зняти з вогню, дати трохи охолонути і швидко змішати з кокосово-борошняною сумішшю.

    Вологими руками сформувати кульки і помістити їх на деко, застелене пекарським папером (краще змастити її олією) на відстані один від одного.
    Притиснути кульку долонею і за допомогою чайної ложки сформувати зразок квіточки.
    Помістити в центр вишню і злегка втиснути її в тісто.
    Випікати в прогрітій до 180 ° C духовці 20-25 хв. до золотистого кольору. Орієнтуйтеся на вашу духовку!