Бабусині страви: "Колечка ананасу в листковому тісті"

Бабусині страви: "Колечка ананасу в листковому тісті"

Інгредієнти:

  • ананас
  • цукрова пудра
  • ягоди вишні
  • листкове тісто
  • яйце

  • Спосіб приготування:

    Отже, розморожуємо листкове тісто (без різниці - просто листкове або листково-дріжджове).
    Нарізаємо його смужками приблизно 1 см шириною (довжина 20 см).
    Накладаємо смужку на смужку хрест-навхрест, обмотуємо кільце ананасу цими смужками, придавлюючи їх пальцем в місці з'єднання.
    Викласти печива на лист, застелений пергаментним папером, змастити яйцем, викласти в центр кожного по вишні / черешні.
    Посипати цукром або цукровою пудрою.
    Випікати до рум'яної скоринки 20-30 хвилин. Остудити на решітці (щоб тісто було хрустким).
    Якщо викласти їх на серветку, тісто буде м'яким. Можна знову посипати цукровою пудрою.
    З стандартної банки консервованих кілець ананаса виходить 10 шт. печива.
    Тому самі вирішуйте, скільки вам потрібно печива для конкретного випадку.