Бабусині страви: "Котлетки з грибами"

Бабусині страви: "Котлетки з грибами"

Інгредієнти:

  • фарш: 700 г
  • яйця: 1 шт
  • цибуля: 1 шт
  • батон: 0,25 шт
  • сіль
  • перець
  • часник: 2 шт
  • сухарі: 100 г
  • печериці: 200 г
  • циблуя: 0,5 шт
  • олія: 2 ч.л


  • Спосіб приготування:

    1. Хліб замочити в холодній воді.

    2. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії.

    3. До фаршу додати яйце, охолоджену цибулю, сіль, перець, вичавлений часник та відтиснений хліб. Добре вимішати.

    4. Дрібно порізати гриби, висипати їх на сковорідку, влити олію і протушкувати 10 хвилин. Додати порізану цибулю і тушкувати ще 10 хвилин.

    5. З фаршу формувати коржики, на них класти начинку та формувати котлетки.

    6. Кожну котлетку обвалюємо в сухарях і смажимо до готовності.