Інгредієнти:
Спосіб приготування:
- Молоко довести до кипіння з м'якоттю стручка ванілі або з ванільним цукром. Дати настоятися 10 хв.
- На середньому вогні карамелізувати цукор в каструлі з товстим дном, влити гарячу воду, розчинити в ній карамель і виварити на середньому вогні до сиропу.
- Яйця і жовтки змішати з цукром (не збивати!), Влити тонкою цівкою при помішуванні гаряче молоко з ваніллю.
- Злегка змастити індивідуальні вогнетривкі формочки вершковим маслом.
- Розподілити по формах карамель (1-2 ст.л. в кожну), потім яєчно-молочну суміш.
- Накрити формочки фольгою і поставити в глибокий лист. Заповнити деко окропом до середини формочок.
- Деко з формочками поставити в розігріту до 150 ° С духовку на 45 хв.
- Вийняти формочки з води, остудити, охолодити в холодильнику.
- Для подачі провести кінчиком ножa по краю формочок і перекинути вміст на тарілку.