Бабусині страви: "Курка в мультиварці"

Бабусині страви: "Курка в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих стегон
  • 1 велика морквина
  • 1 болгарський перець
  • 3 зубчики часнику
  • 2 лаврового листа
  • 3 шт. чорного перцю горошком
  • Зелень
  • Сіль

  • Спосіб приготування:

    Спершу потрібно підготувати овочі. Цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями. Моркву чистимо від шкірки, миємо й натираємо з допомогою великої терки. Болгарський перець треба помити і нарізати кубиками.
    Курку миємо й обсушуємо. Потім її треба посолити і поперчити.
    Курячі стегна покладіть в каструлю.
    Далі туди ж відправляємо цибулю і болгарський перець.
    Потім у каструлю кладемо моркву.
    Заливаємо курку з овочами водою так, щоб вони були повністю покриті.
    Якщо ви не дуже любите тушковані овочі, то обсмажте їх заздалегідь. Включаємо мультиварку в режимі «Суп» або «Гасіння». Програма розрахована на 1 годину.
    Корисна курка готова. Викладіть її на тарілку і їжте гарячої.