Бабусині страви: "Курячі грудки з цибулею"

Бабусині страви: "Курячі грудки з цибулею"

Інгредієнти:

  • 800 г курячих грудок без шкіри
  • 200 г цибулі-порею
  • 200 г моркви
  • 50г томатної пасти
  • 300 мл води
  • 1/2 ч.л. тертої лимонної цедри
  • 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки, сіль за смаком

  • Приготування:

    Цибулю і моркву нарізати скибочками, посолити.
    Курку розділити на порційні шматочки і теж посолити за смаком.
    Викласти курку з овочами на деко.
    Воду або нежирний курячий бульйон змішати з томатною пастою і лимонною цедрою, посолити. Цією сумішшю залити курку.
    Запікати страву 45 хвилин при 200 градусах. Готову курку посипати нарізаною петрушкою.