Бабусині страви: "Курячі крильця з яблуками в клярі"

Бабусині страви: "Курячі крильця з яблуками в клярі"

Інгредієнти:

  • крильця
  • яблука
  • сіль
  • перець
  • трави
  • яйце: 1 шт
  • вода: 3 ст.л
  • боршно
  • гашена сода: 0,25 ч.л

  • Спосіб приготування:

    1. Крильця розділити на частини. Посолити, поперчити, додати пряні трави.
    2. Приготуваи кляр - змішати яйце, воду, додати борошно (скліьки візьме, щоб за консистенцією стало як густа сметана). Все добре вимішати. Додати гашену соду.
    3. Яблука почистити та порізати скибочки.
    4. Намариновані крильця вмочаємо в кляр і обсмажуємо в великій кількості жиру. Крильця повинні бути повністю покриті жиром.
    5. Яблука вомчаємо в кляр і також обсмажуємо.