Бабусині страви: "Курячі ніжки в духовці"

Бабусині страви: "Курячі ніжки в духовці"

Інгредієнти:

  • 0,5 кг курячих ніжок,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 1 ст. ложка олії,
  • спеції: чорний і червоний мелений перець, коріандр, паприка, куркума, чилі, імбир,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Обмаж курячі ніжки спеціями, посоли і залиш на 10-30 хвилин настоятися. Потім додай у курячі ніжки майонез і гарненько перемішай.

    Змасти деко олією і помісти на нього курячі ніжки. Випікай курячі ніжки в духовці, попередньо розігрітій до 200°С, протягом 40-50 хвилин. Приблизно через 20 хвилин, коли курячі ніжки покриються золотистою скоринкою, температуру духовки можна зменшити.

    Проткни м'ясо ножем у найтовщому місці. Якщо виділяється світлий сік, значить, курячі ніжки готові. Вимкни духовку і дай ніжкам потомитися ще 5 хвилин.