Бабусині страви: "Куряче суфле з селерою"

Бабусині страви: "Куряче суфле з селерою"

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 350-400 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Корінь селери - 150 г
  • Вершки - 50 мл
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло
  • Рисове борошно - 1-2 ст. л.
  • Мелений мускатний горіх - щіпка
  • Сіль, мелений чорний перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Корінь селери очисти, відвари приблизно 20 хвилин до м'якості і розтовчи до стану пюре.

    Курку дуже ретельно подрібни в блендері.

    Цибулю дрібно наріж і обсмаж на середньому вогні до прозорості.

    Селеру, куряче філе, цибулю змішай і збий віничком, посоли, поперчи, додай мелений мускатний горіх і рисове борошно. Яйця збий із вершками і акуратно вмішай у фарш.

    Змасти вершковим маслом формочки для суфле, виклади у формочки фарш. Встанови їх у глибоке деко, а на дно налий трохи води. Запікай у розігрітій до 180-200 С духовці приблизно 40 хвилин.