Бабусині страви: "Ліниві вареники з аличею"

Бабусині страви: "Ліниві вареники з аличею"

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний: 400 г
  • манна крупа: 2 ст. ложки
  • яйце: 1 шт
  • солодка алича: 200 г
  • цукор, сіль, ванілін: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Сир розтерти виделкою, перемішати з яйцем, цукром, сіллю та ваніліном . Додати манну крупу, перемішати. Аличу почистити від кісточок.

    Брати по 1 ст. ложці тіста, класти в середину аличу, заліпити краї , формуючи кулю.

    Ліниві вареники зварити, полити сметаною за бажанням.

    * Замість аличі можна використовувати вишні чи маленькі сливи.

    * Щоб тісто не прилипало до рук, обмакніть руки в борошно.