Бабусині страви: "Люля-кебаб"

Бабусині страви: "Люля-кебаб"

Інгредієнти:

  • фарш яловичий: 1 кг
  • сало: 0,5 кг
  • сіль: 1 ч. ложка
  • зіра: 0,5 ст. ложки
  • чорний перець: 0,5 ст. ложки
  • мелений коріандр: 3 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Сало порізати, перемішати з фаршем. Цибулю порізати, додати до фаршу. Покласти усі спеції, добре вимішати.

    Фарш розкласти на підносі, накрити фольгою та поставити маринуватися в холодильник на 1 годину.

    Зробити з фаршу котлету, нанизати на шампур і розкачати м’ясо в ковбаску. Фарш має щільно прилягати до шампуру, щоб не було повітряних подушок.

    Смажити кебаб на вуглях до золотистої скоринки (приблизно 20 хв.).

    * Якщо кебаб приготований правильно, то з нього буде витікати багато ароматного соку. Такі кебаби не обов’язково смажити тільки на вуглях, можна приготувати і в духовці