Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Очищений часник, цибулю, червоний пекучий перець і порізану шматочками яловичину двічі пропустити через м'ясорубку. Долити в фарш соєвий соус і краплю олії, вимішати. Розділити на кульки по 25 грамів.
2. Змочити рисову «папір» у теплій воді. Змочити водою дошку. Обернути кожну кульку тістом.
3. Зварити дімсами на пару. У мультиварці потрібно змастити олією сітку, викласти в неї кульки, виставити режим «пар» і час - 15 хвилин.
4. Приготувати соус: вичавити сік з лаймів, додати до нього соєвий соус і цукор. Розмішати до розчинення.
5. Викласти на тарілку готові «пельмені», прикрасити перцем і паприкою.