Бабусині страви: "М’ясо по-французьки з яблуками"

Бабусині страви: "М’ясо по-французьки з яблуками"

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 500 г
  • цибуля - 3 шт
  • яблука (несолодкі) - 2 шт
  • сир - 200 г
  • майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Свинину наріжте на порційні шматки, відбийте.

    На змащене олією деко викладіть м’ясо, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.

    Цибулю поріжте кільцями. Яблука – тонкими скибочками.

    На м’ясо викладіть цибулю, потім яблука. Змастіть майонезом, посипте тертим сиром.

    Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці 70 хвилин.