Бабусині страви: "М'ясо в мультиварці"

Бабусині страви: "М'ясо в мультиварці"

Інгредієнти:

  • М'ясо яловичина філе - 700 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Капуста свіжа - 1 качан
  • Цибуля ріпчаста -3 штуки
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Помідори - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Зелень

  • Спосіб приготування:

    Отже, моркву почистити, розрізати навпіл по довжині і порізати соломкою, цибулю очистити і порізати півкільцями. Перець помити, вийняти середину і розрізати навпіл, потім порізати поперек.

    М'ясо помити і просушити, часник очистити і порізати пластинками, капусту дрібно порізати.
    М'ясо порізати на шматочки.
    Картоплю очистити від шкірки, помити і порізати кільцями.
    Каструлю змастити соняшниковою олією, покласти в неї м'ясо, моркву, цибулю.
    Часник, помідори порізані кільцями.
    Зверху викласти картоплю, поперчити і посолити.
    По картоплі викласти капусту, болгарський перець, і лаврові листочки.
    Включити режим» СУП», на 90 хвилин. Коли буде готова, додати порізану зелень і включить ще на 2 хвилини.
    Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!