Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Отже, моркву почистити, розрізати навпіл по довжині і порізати соломкою, цибулю очистити і порізати півкільцями. Перець помити, вийняти середину і розрізати навпіл, потім порізати поперек.
М'ясо помити і просушити, часник очистити і порізати пластинками, капусту дрібно порізати.
М'ясо порізати на шматочки.
Картоплю очистити від шкірки, помити і порізати кільцями.
Каструлю змастити соняшниковою олією, покласти в неї м'ясо, моркву, цибулю.
Часник, помідори порізані кільцями.
Зверху викласти картоплю, поперчити і посолити.
По картоплі викласти капусту, болгарський перець, і лаврові листочки.
Включити режим» СУП», на 90 хвилин. Коли буде готова, додати порізану зелень і включить ще на 2 хвилини.
Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!