Бабусині страви: "Макарони з куркою, печерицями та черрі"

Бабусині страви: "Макарони з куркою, печерицями та черрі"

Інгредієнти:

  • макарони - 100 г
  • помідори черрі - 3 шт
  • куряче філе - 0,5 шт
  • печериці свіжі - 5 шт
  • сіль
  • перець
  • твердий сир - 40 г
  • цибуля - 0,5 шт

  • Спосіб приготування:

    1. Ставимо воду на вогонь, додаємо сіль та кілька крапель олії. Коли закипить, закидаємо макарони. Варимо до готовності, постійно помішуючи.

    2. Ставимо маленьку каструльку на вогонь. Доводимо до кипіння, закидаємо філе. Коли воно буде майже готове - солимо і перчимо.

    3. Ріжемо цибулю мілко, гриби - часточками. Підсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо гриби та смажимо поки не випарується грибний сік.

    4. Сир тремо на великій тертці. Помідори ріжемо навпіл.

    5. На тарілку викладаємо макарони, далі - шматочки філе, печериці, посипаємо тертим сиром та викладаємо черрі. Подавайте з помідоровим соусом або солодкою гірчицею.