Бабусині страви: "Макарони з овочами"

Бабусині страви: "Макарони з овочами"

Інгредієнти:

  • 200 г макаронів з борошна грубого помелу
  • 150 г свіжих кабачків або цукіні
  • 150 г білих грибів (печериць)
  • 3 помідора
  • 1 цибулина
  • 1 ч. ложка оливкової олії
  • 100 г овочевого бульйону
  • сіль, перець, листя базиліка

  • Спосіб приготування:

    Поставте варити макарони в киплячій воді до готовності. Після приготування макаронів воду злийте, а макарони облийте холодною водою.

    Помийте і почистіть гриби і кабачки на макарони з овочами. Кабачки або цукіні наріжте тонкими смужками, а гриби пластинками.

    Помідори на макарони з овочами обдайте окропом, зніміть шкірку, видаліть зерна і дрібно порубаєте. Цибулю почистіть і наріжте дрібними кубиками.

    У розігріту сковороду влийте рослинне або оливкове масло і обсмажте в ньому цибулю і овочі. Хвилин через 5 додати до овочів бульйон і тушкуйте ще хвилин п'ять.

    Після того як овочі будуть готові, додайте їх до макаронів, посоліть, поперчіть і прикрасьте макарони з овочами листям базиліка або будь-якої іншої зелені.