Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відварити макарони в підсоленій воді до готовності (чекаємо, поки вода закпитись, кидаємо макарони, постійно помішуємо, куштуємо чи готові). Злити воду.
2. Мясо порізати на шматки середнього розміру. Можна відбити.
3. Цибулю дріьно порізати, обсмажити. Гриби порізати на плястерки. Додати гриби до цибулі.
4. Додаємо до грибів свинину. Смажимо до готовності. Додати помідори ( з них зняти шкірку та дрібно порізати).
5. Додаємо макарони, солимо, перчимо та усе добре перемішуємо. Тримаємо на вогні кілька хвилин і накладаємо в тарілку побільше. Насолоджуємось почуття самодостатності та чудовою стравою!