Бабусині страви: "Мариновані яйця з начинкою"

Бабусині страви: "Мариновані яйця з начинкою"

Інгредієнти:

  • яйця: 6 шт
  • сіль: 60 г
  • цукор: 1 ч. ложка
  • тмин: 1 ч. ложка
  • чорний перець: 1 ч. ложка
  • духмяний перець: 3 горошки
  • лавровий лист: 1 шт
  • шелуха 1 цибулі
  • сирок плавлений: 1 шт

  • Спосіб приготування:

    Яйця відварити на круто. Злегка розбити шкарлупу, щоб утворилися тріщини. Покласти в банку.

    Змішати сіль, цукор, тмин, перець та духмяний перець, лавровий лист та шелеху цибулі в каструлі з 1 л води. Кип’ятити доки сіль не розчинеться.

    Охолодити розчин, залити нимм яйця. Маринувати добу в холодильнику.

    Замариновані яйця почистіть, поріжте навпіл. Витягніть жовтки, перемішайте їх з плавленим сирком. Наповніть цією масою білки.