Бабусині страви: "Моцарелла в клярі"

Бабусині страви: "Моцарелла в клярі"

Інгредієнти:

  • сир моцарела: 200 г.
  • борошно: 1 склянка
  • яйце: 1 шт.
  • молоко: 3 ст. ложки
  • панірувальні сухарі: 1 склянка

  • Спосіб приготування:

    Моцарелу нарізати квадратиками. Приготувати кляр – збити яйце з молоком. В одну тарілку насипати сухарі, в другу борошно. На сковорідку налийте олію, добре розігрійте.

    Кожен квадратик моцарели спочатку обваляти в муці, потім занурити в кляр, після того обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії до золотистого кольору з двох боків.

    * Готові сирні кульки викладіть на паперові рушники чи серветки, щоб папір увібрав зайвий жир.