Інгредієнти:
грецькі горіхи: 70 г.
мед: 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
Приготувати тісто: розчинити у воді сіль, цукор і потрошку додавати просіяне борошно, старанно розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Додати соду та олію і ще раз старанно все перемішати.
Смажити налисники на гарячій сковороді, змазаній олією.
Курагу та чорнослив залити гарячою водою, щоб зм’якли. Тоді воду злити, а сухофрукти разом з подрібненими горіхами та буряком збити в блендері до стану однорідної маси. Заправити начинку медом.
Змастити налисники начинкою, згорнути їх рулетиками і охолоджувати в холодильнику протягом 30 хвилин. Подавати, оздобивши листочками м’яти.