Бабусині страви: "Оладки на кефірі"

Бабусині страви: "Оладки на кефірі"

Інгредієнти:

  • кислий кефір: 1 стак
  • кипяток: 0,25 стак
  • дрібка солі
  • цукор: 3 ст.л
  • яйця: 1 шт
  • борошно
  • сода: 0,5 ч.л
  • рослинная олія для смаження

  • Спосіб приготування:

    1. Додайте до кефіру окріп. Додайте сіль і цукор. Ви можете додати цукру стільки, скільки вважаєте за потрібне, але майте на увазі, що цукор - це не тільки солодкість ваших оладок, але і їх колір. Ви ніколи не отримаєте засмажених оладок без достатньої кількості цукру.
    2. Додайте яйце і все гарненько розмішайте.
    3. Розмішуючи віночком, поступово вводите в суміш борошно. Ви повинні отримати однорідне, тягуче, але в той самий час не рідке тісто. Воно має не литися, а стікати з ложки.
    4. Додайте в тісто розпорошену соду (гасити її не потрібно).

    5. Гарненько розмішайте тісто і відразу ж приступайте до випічки оладок. Випікайте їх на достатній кількості рослинної олії, обсмажуйте з двох сторін.