Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Додайте до кефіру окріп. Додайте сіль і цукор. Ви можете додати цукру стільки, скільки вважаєте за потрібне, але майте на увазі, що цукор - це не тільки солодкість ваших оладок, але і їх колір. Ви ніколи не отримаєте засмажених оладок без достатньої кількості цукру.
2. Додайте яйце і все гарненько розмішайте.
3. Розмішуючи віночком, поступово вводите в суміш борошно. Ви повинні отримати однорідне, тягуче, але в той самий час не рідке тісто. Воно має не литися, а стікати з ложки.
4. Додайте в тісто розпорошену соду (гасити її не потрібно).
5. Гарненько розмішайте тісто і відразу ж приступайте до випічки оладок. Випікайте їх на достатній кількості рослинної олії, обсмажуйте з двох сторін.