Бабусині страви: "Оладки із броколі"

Бабусині страви: "Оладки із броколі"

Інгредієнти:

  • Вихід: 4 порції (8 шт)
  • 350 гр броколі
  • 75 гр борошна
  • 45 гр пармезану
  • 1 яйце
  • 2 зубчики часнику (маленькі) або 1 великий
  • сіль, гострий червоний перець (можна замінити на чорний)

  • Спосіб приготування:

    1. Броколі помити, подрібнити та відварити у підсоленій воді 7-9 хв. Злити воду та подрібнити броколі картопляним пресом, так, щоб деякі шматочки капусти залишалися досить великими.
    2. Змішати пармезан, борошно, сіль, перець, подрібнений часник. Добре перемішати.

    3. Окремо збити яйце, щоб добре перемішався жовток та білок. Додати до сухої суміші, потім додати броколі та перемішати.
    4. Розігріти сковороду з олією. Сформувати оладки та запекти з обох сторін до золотистого кольору. Подавати зі сметаною.