Бабусині страви: "Оладки з чорницею"

Бабусині страви: "Оладки з чорницею"

Інгредієнти:

  • борошно - 200 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • цукор - 1-2 ст. ложки,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • сметана (нежирна) - 200 мл,
  • чорниця - 200 г,
  • вершкове масло (розтоплене) - 2 ст. ложки,
  • сіль - дрібка,
  • цукрова пудра - для посипання.

  • Спосіб приготування:

    Яйця збийте зі сметаною і сіллю, додайте змішане з розпушувачем борошно, цукор, 1 ст. ложку розтопленого вершкового масла. Перемішайте до отримання однорідного густого тіста.

    Додайте попередньо заморожену чорницю, перемішайте.

    Випікайте оладки на розпеченій сковороді, змащуючи її вершковим маслом.

    Подавайте зі свіжою чорницею, посипавши цукровою пудрою.