Бабусині страви: "Оливки, фаршировані м'ясом"

Бабусині страви: "Оливки, фаршировані м'ясом"

Інгредієнти:

  • На 165 г. (20 шт) великих оливок:
  • Хліб 15 г.
  • М'ясо 40 г.
  • Яйце 1/3 шт.
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/6 ч.л.
  • Бульйон 300 мл.

  • Спосіб приготування:

    Філе від курки порубати дрібно, додати подрібнений м'якуш булки,
    1/2 ложки вершкового масла, мускатний горіх,
    1 яйце, потовкти у ступці, посолити, нафарширувати оливки, зварити в бульйоні.
    Варити 10 хвилин.
    Рекомендую при подачі на стіл полити оливки бульйоном.