Бабусині страви: "Овочевий суп зі зеленим горошком"

Бабусині страви: "Овочевий суп зі зеленим горошком"

Інгредієнти:

  • Філе ягняти: 300 г.
  • картопля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1/3 шт.
  • печериці - 2-3 шт.
  • зелений горошок - 1 склянка
  • часник - 1 зубчик
  • олія - 2 ст. ложки
  • соєвий соус - 2 ст. ложки
  • цедра лайма, сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком

  • Спосіб приготування:

    Почистіть і поріжте картоплю, додайте в каструлю з водою і поставте на вогонь щоб закипіла.

    Моркву поріжте кружечками, перець – кубиками. Овочі підсмажте на олії і додайте в каструлю.

    Через 5 хвилин додайте в суп зелений горошок, ще через 5-7 хвилин – порізані дольками шампіньйони.

    Додайте в суп соєвий соус, кілька шматочків цедри лайма і розрізаний навпіл зубчик часнику. Посоліть і поперчіть за смаком. Наприкінці варіння додайте зелень.