Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У розм'якшене масло вбити яйця, ретельно перемішати (або збити міксером), щоб не залишилося шматочків масла.
2. Всипати натертий на дрібній тертці сир і манку. Манка повинна бути дрібною, якщо велика, змолоти в кавомолці. Перемішати.
3. Розділити тісто на 3 частини. Одну залишити як є, в другу додати дрібно нарізаний шпинат, У третю - томатну пасту. Ретельно перемішати кожну окремо.
4. Викласти у форму, застелену пекарським папером (у мене розмір форми 21 на 28 см), шаром приблизно 1 см. Тісто досить густе, шари не змішуються.
5. Випекти (або, точніше, дати масі "схопитися") у попередньо нагрітій до 180 С духовці близько 10 хвилин.
Перетримувати не треба! Маса повинна саме "схопитися"!
6. Дістати з духовки, дати охолонути і розрізати кажддий пласт на кубики 1 х 1 см (не більше, тому що при варінні кубики збільшаться приблизно в півтора рази).
7. Бульйон довести до кипіння, опустити в нього кубики і варити на слабкому вогні близько 5 хвилин. Дати трохи настоятися, розлити по тарілках і їсти.
8. Суп радимо робити точно на необхідну кількість порцій, тому що при повторному нагріванні колір кубиків блідне й втрачає свою привабливість. Якщо кубики залишилися, просто складіть їх в пакет і заморозьте. Наступного разу при приготуванні даного супу потрібно буде просто опустити їх (не розморожуючи) в киплячий бульйон і через 5 хвилин суп буде готовий!