Бабусині страви: "Пісні рибні зрази з грибами та морквою"

Бабусині страви: "Пісні рибні зрази з грибами та морквою"

Інгредієнти:

  • 500 гр рибного філе (будь-яка риба)
  • 1.5 цибулі
  • 4 шампіньйони
  • 0.5 моркви
  • 100 гр батона
  • 2 ст. л манки
  • зелень кропу
  • панірувальні сухарі
  • соняшникова олія
  • сіль
  • чорний перець

  • Спосіб приготування:

    1. Перемелюємо на м’ясорубці рибне філе та одну цибулю. Гарненько перемішуємо отриманий фарш.
    2. До фаршу додаємо манку, замочений у воді та віджатий батон, зелень кропу, сіль та перець за смаком.

    3. На сковорідці обсмажуємо подрібнені шампіньйони, половинку цибулі та моркви.
    4. З фаршу формуємо овальні котлетки. На одну котлету кладемо столову ложку начинки, після чого накриваємо другою котлеткою Обкатуємо у панірувальних сухарях.
    5. На добре розігрітій сковорідці на маленькому вогні обсмажуємо зрази до золотистої скоринки.