Бабусині страви: "Пісна запечена картопля з часником"

Бабусині страви: "Пісна запечена картопля з часником"

Інгредієнти:

  • картопля - 1 кг
  • перець чилі - 0,5 шт
  • часник - 2 головки
  • прованські трави - 1,5 ст. ложки
  • сіль - 2 щіпки
  • оливкова олія - 4 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю очистіть, помийте і проколіть наскрізь.

    2. Часник очистіть від верхнього лушпиння і розберіть на зубчики. Чилі почистіть від насіння і дрібно поріжте. Додайте прованські трави, сіль і оливкову олію. Все змішайте.

    3. Викладіть картоплю у форму і запікайте в розігрітій до 180-190 °С духовці 40 хвилин.