Бабусині страви: "Пісне томатне печиво"

Бабусині страви: "Пісне томатне печиво"

Інгредієнти:

  • 400 гр борошна
  • 200 мл томатного соку
  • 200 гр цукру
  • 100 мл соняшникової олії
  • 0.5 ч. л соди
  • 0.5 ч. л солі

  • Спосіб приготування:

    1. До томатного соку додаємо соду, розмішуємо, коли суміш почне пінитися додаємо усі інші інгредієнти. Замішуємо тісто (воно повинно нагадувати за консистенцією густу сметану).
    2. Змащуємо деко вершковим маслом.
    3. Набираємо ложкою тісто, формуємо печиво, кладемо на деко та випікаємо при температурі 220 С впродовж 20-25 хвилин.