Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Родзинки обшпарити окропом, обсушити, додати подрібнені горіхи, усе змішати з дрібкою борошна.
2. Цукор всипати на сковороду, смажити на середньому вогні, поки не утвориться карамель.
3. Потім потихеньку влити теплу воду, дати покипіти, поки карамель повністю не розчиниться у воді.
4. Карамельну воду перелити в миску та дати їй трохи охолонути.
5. Духовку нагріти до 180 градусів, форму змастити олією, посипати борошном, для надійності дно форми застелити промасленим папером.
6. У мисці змішати олію, мед, ванільний цукор і сіль, влити теплу карамельну воду, розмішати, додати склянку просіяного борошна й розпушувач, розмішати, підсипати ще борошна, тісто має бути як густа сметана по консистенції, додати суміш родзинок і горіхів.
7. Розмішати, перекласти тісто у форму, верх розрівняти.
8. Випікати медовик хвилин 40-45, до готовності.
9. Готовий пиріг остудити на решітці.