Бабусині страви: "Паштет з індика"

Бабусині страви: "Паштет з індика"

Інгредієнти:

  • філе індика: 1 кг
  • шинка: 100 г.
  • бекон: 200 г.
  • вершки: 100 мл
  • мигдаль: 1/2 склянки
  • мелений кардамон : 1/2 ч. ложки
  • дрібка мускатного горіха, сіль та перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    М’ясо змолоти на м’ясорубці два рази, тоді перетерти фарш через дрібне сито. Додати до фаршу вершки і збити блендером чи міксером. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і кардамон.

    Шинку нарізати дрібними кубиками, мигдаль подрібнити й змішати їх з фаршем. Бекон порізати тоненькими шматочками.

    Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти дно і стінки форми шматочками бекону й заповини форму фаршем. Випікати паштет 40 хвилин при температурі 180°С. Опісля охолодити і поставити в холодильник на 1-2 години.