Бабусині страви: "Печена курка з овочами в мультиварці"

Бабусині страви: "Печена курка з овочами в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 середня цибулина
  • 1 маленька морква
  • 500 грам курячого філе
  • 3 зубчики часнику
  • 1 кисле яблуко
  • 100 грам різаних печериць
  • 2 столових ложки борошна
  • 100 грам консервованої кукурудзи
  • Соняшникова олія
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 плавлений сирок
    1 склянку води
    Сіль за смаком

  • Спосіб приготування:

    Нарізаємо шматочками куряче філе, обвалюють їх у борошні, а потім обсмажуємо 40 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Помішуємо їх іноді.
    Чистимо цибулю і моркву. Потім натираємо моркву на тертці, а цибулю дрібно ріжемо. Свіжі гриби промиваємо, нарізаємо пластинками.

    Чистимо часник, подрібнюємо його дрібно. Яблуко миємо, нарізаємо кубиками. Тепер з'єднуємо консервовану кукурудзу з підготовленими овочами. Після сигналу мультиварки, перемішуємо їх з куркою.

    Готуємо соус. З'єднуємо склянку кип'яченої води і соєвий соус. Доводимо масу на вогні до кипіння. Кладемо в неї тертий сирок, мішаємо її до повного розчинення сирка. Солимо, перчимо.

    Вливаємо соус до овочів в мультиварці, включаємо на півтори години режим * гасіння *. Подавати печену курку до столу - дуже смачно з гречкою, картопляним пюре або макаронами.