Бабусині страви: "Перцеві човники з картоплею"

Бабусині страви: "Перцеві човники з картоплею"

Інгредієнти:

  • перець солодкий - 2 шт
  • картопля відварна (середня) - 4 шт
  • шампіньйони - 6 шт
  • цибуля ріпчаста - 1 шт
  • майонез пісний - 1 ст. л.
  • рослинна олія
  • сіль
  • спеції за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю і печериці дрібно ріжемо, обсмажуємо в рослинній олії. Пару грибів залишаємо для прикраси.
    2. Перець розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо серцевину і насіння.

    3. З картоплі робимо пюре, щоб не було сухуватим додаємо пісний майонез. Додаємо смажену цибулю з грибами, сіль, спеції за смаком.
    4. Перці укладаємо на змащене маслом деко і фаршируємо пюре. Зверху вдавлюємо скибочки грибів для прикраси.
    5. Запікаємо в духовці при 200 гр. 15-20 хвилин.