Бабусині страви: "Пиріг з ревенем"

Бабусині страви: "Пиріг з ревенем"

Інгредієнти:

  • Для бісквіту:
  • 4 яйця
  • 1 стакан цукру
  • 1 стакан борошна
  • ванільний цукор (за бажанням)
  • Для білкового шару:
  • 3 білки
  • 3 столові ложки цукрової пудри
  • сік лимону (можна без нього)
  • Для начинки:
  • ревінь

  • Спосіб приготування:

    1. Бісквіт приготувати так: холодні білки збити з цукром, поступого додаючи його. Коли білки зіб'ються у пишну масу, додати по одному жовтку та продовжувати збивати. 2. Поступово додати борошно. викласти готове тісто у змащену форму, зверху накласти порізаний та почищений ревінь. Можна ревінь обережно вимішати з тістом.
    3. Пекти у попередньо розігрітій духовці до 190 градусів 10-15 хвилин.

    4. Потім вийняти пиріг та накласти білковий шар. Поставити в духовку ще на 10 хвилин.
    5. Білковий шар приготувати так: холодні білки збити з цукровою пудрою, додаючи трішки лимонного соку до дуже густої консестенції (як на бізе).