Бабусині страви: "Простий овочевий суп"

Бабусині страви: "Простий овочевий суп"

Легкий, смачний, швидкий і простий у приготуванні суп. Можна варити на бульйоні або на воді.
Інгредієнти:

  • Бульйон (м'ясний або овочевий) - 2,5 л
  • Картопля - 2-3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Капуста білокачанна (можна і кольорову) - 100 г
  • Горошок зелений (заморожений; свіжий або консервований)
  • Рис - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень (петрушки і кропу)
  • Перець болгарський - 1 шт

  • Спосіб приготування:

    Каструлю з бульйоном ставимо на плиту. Чистимо і ріжемо картоплю. Відправляємо в бульйон.
    Моркву тремо на тертці, цибулю дрібно ріжемо і злегка припускаємо на сковорідці. Кладемо в бульйон. Потім мимємо рис і у вже киплячий бульйон кидаємо.

    Ріжемо перець і капусту, і разом з горошком кидаємо в суп.

    Солимо, перчимо й варимо до готовності. Посипаємо зеленню. Хвилин за 30-40 готовий чудовий овочевий суп.