Бабусині страви: "Рибні пельмені"

Бабусині страви: "Рибні пельмені"

Інгредієнти:

  • Для тіста нам потрібно:
  • 1 стакан мінеральної води
  • 1 яйце
  • 0.5 ч. л солі
  • 2 ч. л цукру
  • 4 ст. л рослинної олії
  • 4 стакани борошна
  • Для начинки:
  • 0.5 кг рибного фаршу (будь-яка вами улюблена риба)
  • 1 яйце
  • 0.5 цибулини
    2 часточки часнику
    чорний перець
    сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Змішуємо усі інгредієнти разом, спочатку перемішуємо ложкою а згодом недовго починаємо розминати тісто руками.
    2. Кладемо тісто в поліетиленовий пакет та ставимо його в холодильник на 20 хвилин.

    3. Тісто розділяємо на чотири частини, розкачуємо та видавлюємо невеличкою чашкою кружечки.
    4. Тепер готуємо начинку: для цього дрібненько подрібнюємо цибулю та часник, додаємо їх до рибного фаршу, додаємо яйце і спеції. Все добре перемішуємо.
    5. Начинку кладемо на підготовлені кружечки, ліпимо наші пельмені.
    6. Опускаємо пельмені у киплячу воду та готуємо їх до повної готовності (це буде видно, коли пельмені випливуть на поверхню води).