Бабусині страви: "Рибні шашлички"

Бабусині страви: "Рибні шашлички"

Інгредієнти:

  • сьомга - 300 г
  • креветки - 10-12 шт
  • сир - 50-70 г
  • листкове тісто - 1 лист (250 г)
  • сік лимона, соєвий соус, сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • яйце - 1 шт
  • кунжут - для посипання

  • Спосіб приготування:

    Рибу поріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть і замаринуйте в суміші лимонного соку і соєвого соусу.

    Креветки очистіть. Сир поріжте маленькими кубиками.

    Наколіть на шпажки по черзі рибу, сир, креветки.

    Тісто поріжте на смужки шириною, приблизно 2 см. Шашлички обкрутіть тістом по спіралі і покладіть на деко.

    Шашлички змастіть яйцем і посипте кунжутом.

    Випікайте при температурі 180 °C 25-30 хвилин.

    Рибні шашлички, приготовані за цим кулінарним рецеептом, подавайте з легким салатом або свіжими овочами.