Бабусині страви: "Рибні тюфтелькі в томаті"
15 бер. 2025 17:02:00

Інгредієнти:
рибний фарш: 500 г.яйце: 1 шт.рис: 1 склянкапетрушка, сіль, чорний перець за смакомцибуля: 1 шт.томатна паста: 4 ст. ложки
Спосіб приготування:
Рис зварити. Поєднати фарш з порізаною цибулею, петрушкою, рисом та яйцем, посолити, поперчити. Сформувати тюфтельки, обсмажити їх до золотистої скоринки.
Приготувати томатний соус: томатну пасту змішати з 1/3 склянки води, залити тюфтельки. Тушкувати 15 хв.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!