Бабусині страви: "Рибний паштет"

Бабусині страви: "Рибний паштет"

Інгредієнти:

  • цибуля червона: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • шматок цибулі-порею: 4-5 см
  • сіль, чорний та білий перець
  • філе пангасіуса: 600 г
  • яйця: 3 шт.
  • оливкова олія: 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    1. Яйця зварити на круто. Моркву та цибулю почистити, порізати шматочками. Рибу порізати. Посолити, поперчити. Покласти все в блендер, додати олію і перемолоти до стану пюре.

    2. Форму змастити олією, викласти пюре та поставити в розігріту до 180 С духовку на 40 хв. Готовий паштет охолодити та викласти на блюдо. Подавати з солоними огірками та маслинами.