Бабусині страви: "Рис в томатному соусі"

Бабусині страви: "Рис в томатному соусі"

Інгредієнти:

  • Рис 1 ст.
  • Сік томатний 2 ст.сіль
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Рослинна олія
  • Часник 3 зубчики
  • Помідори 400 г.
  • Базилік 4-5 гілочок

  • Спосіб приготування:

    Рис залий томатним соком, доведи до кипіння і вари на повільному вогні під закритою кришкою до готовності. За 5 хвилин до готовності посоли рис за смаком.

    Часник подрібни, помідори обшпар кип'ятком і очисти від шкірки.На сковороду з невеликою кількістю рослинної олії виклади помідори і часник, обсмаж пару хвилин, потім посоли і поперчи за смаком.

    В самому кінці до овочів додай дрібно рубаний базилік, перемішай і зніми з вогню.

    Отриманим томатним соусом з шматочками помідорів полий рис, перемішай і подавай на стіл.