Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячі стегна промиваємо, обсушуємо, обмазуємо сіллю і чорним перцем, тушкуємо в сковороді під кришкою з додаванням приправи для курки і підливши трохи води.
На іншій сковороді на дуже невеликій кількості олії обсмажуємо гриби з ріпчастою цибулею до рум'янцю.
Коли курка охолоне, відокремити м'ясо від кісток, шкіри та хрящиків і нарізати не дуже дрібно. Листочки кінзи (без стебел) дрібно посікти. Квасолю відкинути на сито.
Видавити часник в майонез, збити.
У миску викладаємо курку, гриби з цибулею, квасолю, кінзу (або петрушку), заправляємо майонезом із часником і гарненько перемішуємо, досолюємо і перчимо до смаку. Тут можна за бажанням додати дрібно рубані волоські горіхи.
Дати салату постояти хвилин 30-40 і викласти на зелені салатні листя гіркою.