Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді, відокремити від кісток, якщо вони є, порізати досить великими шматками.
Листя шпинату вимити й обсушити.
Помідор порізати на дольки, а якщо використовувати помідори черрі, то навпіл.
Для заправки змішати йогурт і вершки, додати ложку тертого сиру (краще, якщо буде з гоструватим смаком, наприклад, привезений з Парижа зрілий Комте, він відрізняється від молодого більш насиченим смаком), видавлений через прес часник, збити виделкою.
На тарілку викласти шпинат, в центр помістити змішані із заправкою шматки курки, а з краєчків розкласти помідори.
Посолити і поперчити за смаком, можна посипати дрібно порізаною зеленню.