Бабусині страви: "Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом"

Бабусині страви: "Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 500 г,
  • броколі - 500 г,
  • грейпфрут (або апельсин) - 1 шт.,
  • оливкова олія, розмарин, сіль, чорний мелений перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Капусту відваріть протягом 5-7 хвилин у підсоленій воді, додавши розмарин і 1 ст. ложку оливкової олії. Воду злийте і промийте капусту під струменем холодної води.

    У сотейнику розігрійте оливкову олію, додайте трохи розмарину і очищений від плівок грейпфрут, тушкуйте на слабкому вогні 3-5 хвилин, періодично помішуючи, приправте сіллю і перцем за смаком.

    Овочі викладіть на тарілку і полийте соусом.