Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Броколі поділи на суцвіття і провари в підсоленій воді 3-5 хвилин. Потім остуди.
Тонко наріж бекон і обсмаж на середньому вогні 5-7 хвилин. Паперовими серветками зніми залишки жиру.
Приготуй соус для салату.
У жир, що залишився після бекону, додай гірчицю, оцет, цукор, сіль і чорний перець.
Перемішай, доведи соус до кипіння, додай олію і, постійно помішуючи, потримай на вогні 3 хвилини.
Дрібно поріж зелену цибулю, додай у гарячий соус і зніми з вогню.
Болгарський перець наріж тонкою соломкою.
Наріж манго дрібними кубиками.
З'єднай всі інгредієнти, перемішай і заправ соусом.



















