Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Цибулю почистити, помити і порізати четвертинками. З грибів злити сік і порізати їх, залишивши кілька грибочків для оздоблення.
Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати гриби і обсмажувати ще протягом кількох хвилин.
Мариновані огірки порізати півкружальцями. Картоплю зварити в мундирах до готовності. Порізати картоплю маленькими кубиками.
Змішати гриби з цибулею, картоплею та маринованими огірками. Збити вершки, змішати зі сметаною. Заправити салат вершково-сметанною сумішшю, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
Зелень петрушки помити. За допомогою формочок акуратно викласти салат на тарілку, оздобити шматочками грибів, зеленню петрушки і зернятами граната.