Бабусині страви: "Салат з копченою рибою"

Бабусині страви: "Салат з копченою рибою"

Інгредієнти:

  • м'якоть риби гарячого копчення (скумбрія або ставрида) - 250 гр.
  • яйця - 3 шт
  • цибуля червона - 1 шт
  • цибуля зелена
  • оцет
  • для заправки:
  • гірчиця - 1 столова ложка
  • майонез - 1 столова ложка
  • сік лимона - 1 столова ложка
  • рослинна олія - 2 столові ложки

  • Спосіб приготування:

    1. Відваріть яйця на круто і очистіть їх.
    2. Наріжте цибулю півкільцями і обшпарте гарячою водою, воду злийте. Знову обшпарте водою і влийте до цибулі столову ложку оцту.
    3. М'якоть копченої риби наріжте. Поріжте варені яйця. Подрібніть зелену цибулю.
    4. З ріпчастої цибулі злийте воду з оцтом і додайте його до риби і яєць.
    5. Інгредієнти для начинки виделкою збийте в окремій мисці і вилийте в салат.
    6. Ретельно перемішайте. Салат готовий.