Бабусині страви: "Салат з курки, грибів та сиру"

Бабусині страви: "Салат з курки, грибів та сиру"

Інгредієнти:

  • курячі стегенця - 2 шт
  • печериці - 400 г
  • огірок свіжий - 3 шт
  • копчений ковбасний сир - 200 г
  • яйце - 4 шт
  • майонез
  • лист салату
  • морква (для прикраси)
  • мариновані огірки (для прикраси)

  • Спосіб приготування:

    Курячі стегенця відварити і нарізати маленькими кубиками.

    Чисті і порізані шампіньйони обсмажити на олії. Яйця відварити круто, порізати дрібно.

    Ковбасний сир натерти на крупній тертці. Свіжі огірки дрібно посікти.

    Всі інгредієнти разом перемішати і заправити майонезом.

    На підготовлене блюдо покласти лист салату, а на нього викласти салат у вигляді змійки.

    Зробити луску змійки з тонко нарізаних кружалець маринованих огірків, язичок робимо з моркви.