Бабусині страви: "Салат з яблук, горіхів та сиру"

Бабусині страви: "Салат з яблук, горіхів та сиру"

Інгредієнти:

  • яблука - 4 шт.,
  • змішана зелень (листя салату, рукола і т.п.) за смаком,
  • горіхи в карамелі - 1,5 склянки,
  • козячий сир - 150 г,
  • сіль і перець за смаком.
  • Для заправки:
  • гранатовий сік - 3 ст. ложки,
  • червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
  • дижонська гірчиця - 1 ст. ложка,
  • мед - 1 ст. ложка,
  • сіль і перець за смаком,
    оливкова олія - 2/3 склянки.


  • Спосіб приготування:

    Приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти і добре збити.

    Приготувати салат. Порізати яблука, додати зелень, горіхи, козячий сир (розкришений). Заправити салат гранатовою сумішшю, приправити сіллю і перцем.