Бабусині страви: "Салат із запеченими баклажанами"

Бабусині страви: "Салат із запеченими баклажанами"

Інгредієнти:

  • баклажани - 1-2 шт.,
  • помідори - 2-3 шт.,
  • яйця (варені) - 2 шт.,
  • сир - 50 г,
  • часник - 1 зубець,
  • соєвий соус - 1 ст. ложка,
  • йогурт (знежирений) - 100 г,
  • сир «Філадельфія» - 1 ст. ложка,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • сіль, зелень - за смаком
  • болгарський перець - для прикраси.

  • Спосіб приготування:

    Баклажани і перець запечіть у духовці. Баклажани остудить, почистіть, поріжте невеликими шматочками, змішайте з подрібненим часником і соєвим соусом, посоліть. Викладіть шар баклажанів на тарілку.

    Другим шаром викладіть помідори, порізані кубиком, посоліть.

    Йогурт змішайте з сиром і гірчицею. Змастіть помідорний шар.

    Яйця потріть на середню тертку і викладіть наступним шаром, посоліть.

    Зверху посипте натертим сиром. Прикрасьте подрібненою зеленню і порізаним запеченим перцем.